L’Angelina Pastor, “Xeli”, ens cuina una recepta tradicional amb Peix Blau de Tarragona, suquet de seitó, tal i com marquen els cànons del Serrallo.
L'Enric Seritjol, un gran amant de la història, ens apropa a aquelles que va viure mar endins mentre ens cuina un all i pebre de rajada.
Si hi ha un bon àpat per reunir a taula amics i familiars aquest és el romesco, el plat insigne de Tarragona. Gaudiu d’aquesta versió del Josep Maria Tules “Pitu Mosquits”, serrallenc de soca-rel.
Els ranxets a bord són sempre més saborosos. El Lluís Palau, patró i cuiner del Tarragona Blau, la golondrina del Serrallo, ens prepara una recepta tan senzilla com deliciosa; popets encebats.
Les receptes tradicionals del Serrallo compten amb mil i un secrets, per sort la Nuri Bordas decideix compartir els seus a l’hora de fer un excel.lent arrossejat.
La maire, el llucet i el moll són en aquesta recepta els protagonistes d’un bon esmorzar de pescador. La Rosita Mallol, “Patxitxa”, ens explica els secrets d’aquest àpat a un preu irresistible.