AQUEST DIMARTS ARRENCA ‘SOPARS SOTA ELS FOCS’, LA PROPOSTA GASTRONÒMICA PER GAUDIR DEL CONCURS DE FOCS ARTIFICIALS
La festa d’inauguració tindrà lloc el dimarts a partir de les 20 h
Per la compra de cada plat es podrà adquirir el tiquet de beguda per 1 euro
Aquest dimarts 3 de juliol arrenca la 9a edició de Sopars sota els Focs, l’activitat gastronòmica organitzada per l’Associació de Restaurants de la Part Alta (ARPA) conjuntament amb el Patronat Municipal de Turisme de Tarragona. El passeig de les Palmeres serà l’escenari on els restaurants Quim Quima, Racó de l’Abat i Punt i a part oferiran les seves propostes gastronòmiques del 3 al 7 de juliol a un preu de 6 € el plat i 5 € en el cas de les postres.
El local d’oci Bloomsbury (Major, 24), a partir de les 20 h, s’ocuparà de l’ambientació musical a la festa d’inauguració del proper dimarts i en la que els assistents podran gaudir de la beguda al preu d’1 € per la compra de cada plat.
Tàrtar de vedella, fideus arrossejats o brandada de bacallà són alguns dels plats que aniran acompanyats dels vins d’Adernats Vinícola de Nulles, el cava de Vilarnau i d’una àmplia carta de cerveses Estrella Damm.
Eva Roca, presidenta de l’ARPA ha destacat que “Sopars sota els focs s’ha convertit en una cita estiuenca a la ciutat i que apropa la gastronomia de qualitat a totes i tots a través d’un preu assequible i un entorn idíl·lic”. La consellera de Turisme, Inma Rodríguez, ha destacat la bona acollida que any rere any té la proposta gastronòmica al passeig de les Palmeres “que complementa el Concurs Internacional de Focs Artificials i aplega tarragonins i turistes per gaudir d’un espectacle estiuenc i molt nostre”.
Amb capacitat per a 900 persones, el passeig de les Palmeres es convertirà en un espai gastronòmic on el caràcter mediterrani i tarragoní seran, junt amb la gastronomia, els protagonistes.