11 i 12 de maig
Torna Fòrum Vinarium a la plaça del Fòrum de Tarragona
Fòrum Vinarium, una proposta enoturística per gaudir dels millors vins de les diferents Denominacions d'Origen del territori, cerveses artesanes, caves de proximitat, vermuts de la zona i un genial assortit de tapes dels comerços de la plaça del Fòrum.
Gaudireu de música en directe, fotomaton, vídeo 360° i un molt bon ambient.
Comptarem també amb el VI SOLIDARI que aquest any anirà destinat a l'associació Revolución Pata. L'associació hi serà present venent snack per a gossos i donant suport als gossos abandonats.
Horari:
- Dissabte, 11 de maig: de 17.30 a 22.00 h
- Diumenge, 12 de maig: d'11.30 a 16.00 h
Preu: 14,00 €
Els tiquets es poden adquirir a la Bodega Gerard (pl. del Fòrum, 3) o a la mateixa fira.
Els cellers i establiments de restauració participants són:
- Cellers: Vermut Medusa, La Conreria d'Escaladei, Twins, Muga (Rioja), Celler Batllori, Tokaji Dominum (Hongria), Edetaria, Clos Montblanc, Mas de les Vinyes, Magrinyà Calaf, Celler Josep Vicens, Mas Amfres, Celler Capçanes, Stivins (Navarra), Altavins, Celler Mascorrubí, Teodora López (Portugal i Salamanca), Osborne.
- Establiments de restauració:
Bodega Gerard | Mandonguilles amb calamarsets a l'estil Barberitats |
Home run | Totopos de moresc amb salsa cheddar, pulled pork, guacamole, ceba, tomaca i julivert |
La Casa del Vermut | Torreznos típics de Sòria amb escates de sal |
La Fresca del Fòrum | El Matrimoni amb gildes de la Fresca |
Merceria 34 | Bomba de botifarra del Perol amb salsa brava casolana |
Pa & oli | |
Tabularium | Mós ibéric de galtes amb un toc especial del Tabularium |
Tàrakon | Carpaccio de vedella amb escates de parmesà i torradetes de pa |
Vermuteria del Fòrum | Pintxo de pollastre supercruixent amb salsa de mel i mostassa |
Grups musicals
Dia | Grup musical | Hora |
Dissabte, 11 de maig | Jazz Band | 18.00 - 20.00 |
Dissabte, 11 de maig | Les roses | 20.00 - 22.00 |
Diumenge, 12 de maig | Tocabemolls | 12.30 - 13.30 |
Diumenge, 12 de maig | Platos rotos | 13.30 - 15.30 |