ELS CUINERS ‘TERRA MADRE’, ‘SLOW FOOD’ I ‘KM0’ DEBATEN A TARRAGONA EL PRESENT I FUTUR DE LA CUINA ECOLÒGICA I DE PROXIMITAT
El Patronat Municipal de Turisme de Tarragona va acollir ahir la VI Trobada de Cuiners Terra Madre, Slow Food i Km0 per intercanviar impressions i debatre el present i futur de la cuina ecològica i de proximitat, i programar un calendari d’intervencions de cara al proper any, entre altres qüestions.
La jornada va començar al matí, amb un petit esmorzar al restaurant El Llagut, restaurant Slow Food de la ciutat i seguidament es van dur a termes dues xerrades a l’Espai Turisme: la primera sobre els transgènics, a càrrec de Carme Pagès, membre activa de la plataforma ‘Som el que sembrem’ i presidenta de la Cooperativa de Consum ‘El Brot’. A la tarda es va fer la segona xerrada, a càrrec de Josep Llambrich i Agustí Rillo, responsables de pesca de la llum de les confraries de la Cala i Tarragona, respectivament, que van parlar de la pesca sostenible amb llum de peix blau.
Tarragona, 22 d’octubre de 2013