• Català
  • Español
  • English
  • Français
  • Deutsch
  • Italiano
  • Русский
  • Zhōngwén

L’ASSOCIACIÓ DE RESTAURANTS DE LA PART ALTA PRESENTA LES JORNADES 100% TGN AMB EL PRODUCTE LOCAL COM A PROTAGONISTA

© Mauri Fernández
© Mauri Fernández
22/10/2018
Font: 
Ajuntament de Tarragona

“El torn del producte local”, amb aquesta consigna l’Associació de Restaurants de la Part Alta (ARPA) arrenca les noves jornades gastronòmiques "100% TGN" que s’iniciaran el pròxim 25 d’octubre i duraran fins a l’11 de novembre.

Àpats Quattros, AQ, Arcs, El Llagut, Frida, Palau del Baró, Punt i a part, Racó de l'Abat i Sadoll Restaurant són els establiments participants en aquesta primera edició que té com a protagonista el producte local tarragoní. Els restaurants d'ARPA presenten un total de 9 menús degustació a un preu de 30 € o 45 € i en els que es podran degustar plats elaborats amb productes representatius del territori acompanyats de la cervesa Estrella Damm.  Arròs del Delta, mel del Perelló, oli de Siurana o Chartreuse són alguns dels ingredients protagonistes d'aquestes jornades que segons Julio Rebenaque, actual president d'ARPA i propietari del restaurant Racó de l'Abat, "engeguem amb molt d'entusiasme i il·lusió perquè estan basades en la nostra identitat gastronòmica i gaudim d'una matèria primera meravellosa que cal potenciar". En aquest sentit, la consellera de Turisme, Inma Rodríguez, ha felicitat als restauradors de la Part Alta pel seu dinamisme i per engegar iniciatives que promocionen els nostres valors gastronòmics i productes locals i ho fan amb propostes de qualitat a preus ajustats, que contribueixen a fer de Tarragona un destí atractiu els 365 dies de l’any”. 

Aquesta acció se suma a les activitats gastronòmiques que ARPA impulsa al llarg de l'any: Sopars sota els Focs, els Arrossos de Diumenge durant les festes de Santa Tecla o les ja consolidades jornades La Part Alta Somriu a la Crisi. 

Més informació: https://www.arpatgn.com

randomness