L’ASSOCIACIÓ DE RESTAURANTS DE LA PART ALTA PRESENTA LES JORNADES 100% TGN AMB EL PRODUCTE LOCAL COM A PROTAGONISTA
“El torn del producte local”, amb aquesta consigna l’Associació de Restaurants de la Part Alta (ARPA) arrenca les noves jornades gastronòmiques "100% TGN" que s’iniciaran el pròxim 25 d’octubre i duraran fins a l’11 de novembre.
Julio Rebenaque, actual president d'ARPA i propietari del restaurant Racó de l'Abat, "engeguem amb molt d'entusiasme i il·lusió perquè estan basades en la nostra identitat gastronòmica i gaudim d'una matèria primera meravellosa que cal potenciar". En aquest sentit, la consellera de Turisme, Inma Rodríguez, ha felicitat als restauradors de la Part Alta pel seu dinamisme i per engegar iniciatives que promocionen els nostres valors gastronòmics i productes locals i ho fan amb propostes de qualitat a preus ajustats, que contribueixen a fer de Tarragona un destí atractiu els 365 dies de l’any”.
https://www.arpatgn.com