Vés al contingut
Del 4 al 21 de maig

Una visió actual de la cuina de l’antiga Mediterrània

Tàrraco a Taula forma part de Tàrraco Viva, les jornades internacionals de divulgació històrica romana. Un seguit de restaurants de la ciutat hi participen, recuperant receptes de l’època romana.

Els restaurants i establiments participants oferiran propostes gastronòmiques basades en De re coquinaria, el llibre de receptes atribuït a Apici, el gastrònom romà més famós.

PARTICIPANTS 2023, XXVI EDICIÓ DE TÀRRACO A TAULA

En aquesta nova edició de Tàrraco a Taula, participen deu establiments de la ciutat: AQ, Barmut, Barquet, El Cortijo, El Llagut, El Terrat, La Caleta, Pastisseria Velvet, Seasons i Twins Cerveseria Artesana.

Consulteu les diferents propostes que serviran en els seus menús inspirats en l'antic món romà:

MENÚADREÇATELÈFON PER RESERVAR
AQc. Les Coques, 7977 21 59 54
Barmutpl. Corsini, 3692 10 43 69
Barquetc. Gasòmetre, 16977 24 00 23
El Cortijoc. Rebolledo, 27.977 22 48 67
El Llagutc. Natzaret, 10 (pl. del Rei)977 22 89 38
El Terratc. Pons d’Icart, 19.977 24 84 85
La Caletapasseig marítim Rafael de Casanova, 24977 23 40 40
Pastisseria Velvetav. Ramon y Cajal, 49977 21 40 22
Seasonspl. Santiago Rusiñol, 2.(pl de les Cols)661 54 04 53
Twins Cerveseria Artesanac. Trinquet Vell, 21.619 23 87 04

Descarregueu-vos el PDF de totes les cartes