Vés al contingut

TURISME PRESENTA LES V JORNADES DE L'ARRÒS

dijous, 27 octubre 2016
Font
PMTT

Deu restaurants i dos locals participen d'aquesta iniciativa d'ART(e)

Avui s'ha presentat en roda de premsa el programa de la 5a edició de les Jornades de l'Arròs, una iniciativa que rep el suport del Patronat Municipal de Turisme de Tarragona i que està organitzada per l'Associació de Restaurants de Tarragona Eixample ART(e) amb la participació de dotze establiments de la ciutat i la col·laboració de Damm i Arrossaires del Delta.

Sota el nom de "tres setmanes, tres arrossos", les jornades es desenvoluparan del 27 d'octubre al 13 de novembre i cada restaurant oferirà cada setmana un arròs diferent. El plat d'arròs anirà sempre acompanyat per una cervesa Inedit individual amb un cost total de 14 euros per persona.

La idea principal és que aquestes jornades funcionin com a plat suggerit pel propi restaurant, deixant oberta la possibilitat que el client ho complementi amb algun altre plat d'entrant o postres o que cada restaurant ho inclogui dins del seu menú diari afegint suplement al seu preu habitual.

Per altra banda es vol donar un impuls al tema de cocteleria, i és per aquest motiu que Arrossaires del Delta, amb la col·laboració de Totem Cafè i Casino de Tarragona, han creat un còctel especial per a aquestes jornades gastronòmiques.

Aquesta acció, a més, s'integra dins del marc d'accions anuals de la marca “Tarragona Gastronòmica” on, entre tots els col·lectius gastronòmics de Tarragona, es vol donar presència i qualitat a la marca Tarragona impulsada des del Patronat Municipal de Turisme.

Els restaurants que participen en les jornades són: Còcvla (Hotel Urbis), Degvsta, El Terrat, Mare Nostrum (Hotel SB Ciutat de Tarragona), Braseria Passadís, Xamfrà del Fòrum, La Mestressa del Tòful, Els 5 Sentits, Ona Restaurant (Hotel HUSA Imperial Tarraco) i Mas Folch. Els dos locals de copes són el Totem Cafè i el Casino Tarragona.

"Arrossos creatius de Tarragona": descarregueu l'arxiu PDF