Del 4 al 21 de maig
Una visió actual de la cuina de l’antiga Mediterrània
Tàrraco a Taula forma part de Tàrraco Viva, les jornades internacionals de divulgació històrica romana. Un seguit de restaurants de la ciutat hi participen, recuperant receptes de l’època romana.
Els restaurants i establiments participants oferiran propostes gastronòmiques basades en De re coquinaria, el llibre de receptes atribuït a Apici, el gastrònom romà més famós.
PARTICIPANTS 2023, XXVI EDICIÓ DE TÀRRACO A TAULA
En aquesta nova edició de Tàrraco a Taula, participen deu establiments de la ciutat: AQ, Barmut, Barquet, El Cortijo, El Llagut, El Terrat, La Caleta, Pastisseria Velvet, Seasons i Twins Cerveseria Artesana.
Consulteu les diferents propostes que serviran en els seus menús inspirats en l'antic món romà:
MENÚ | ADREÇA | TELÈFON PER RESERVAR |
AQ | c. Les Coques, 7 | 977 21 59 54 |
Barmut | pl. Corsini, 3 | 692 10 43 69 |
Barquet | c. Gasòmetre, 16 | 977 24 00 23 |
El Cortijo | c. Rebolledo, 27. | 977 22 48 67 |
El Llagut | c. Natzaret, 10 (pl. del Rei) | 977 22 89 38 |
El Terrat | c. Pons d’Icart, 19. | 977 24 84 85 |
La Caleta | passeig marítim Rafael de Casanova, 24 | 977 23 40 40 |
Pastisseria Velvet | av. Ramon y Cajal, 49 | 977 21 40 22 |
Seasons | pl. Santiago Rusiñol, 2.(pl de les Cols) | 661 54 04 53 |
Twins Cerveseria Artesana | c. Trinquet Vell, 21. | 619 23 87 04 |
Descarregueu-vos el PDF de totes les cartes