Vés al contingut
Activitats per a gastrofoodies
Excursions marítimes amb aperitiu

Gaudeix d’un passeig en vaixell fins el Cap de Salou i fes l’aperitiu a la mar.

Domus Apicius

Podrem gaudir d'una experiència singular al voltant de la gastronomia romana. Un repte per als sentits que permet viatjar 2000 anys enrere i descobrir...

Excursions en barca per la costa de Tarragona amb àpat mariner

Recorre la costa de Tarragona en vaixell i gaudeix d’un dinar o sopar típic mariner mentre navegues.

El Serrallo ve de gust

El barri mariner de Tarragona, a tocar d’un dels ports marítims més importants de la Mediterrània, té una gran activitat gastronòmica, cultural, associativa, i econòmica centrada, principalment, en la pesca i la mar des de temps immemorials.

El Serrallo

Vídeo receptes del Serrallo

Gamba i peix blau de Tarragona
El romesco de Tarragona

El romesco de Tarragona

El romesco de Tarragona

El romesco és el plat més típicament tarragoní que podem oferir els restaurants de la nostra ciutat, bàsicament de peix o marisc, però que també pot ser de carn o aviram. A més a més, és una salsa freda que fem servir d’acompanyament d’entrants, de peix, marisc i carns.

El romesco

Romescada d'aranya

© Tarragona turisme

© Tarragona turisme

El Chartreuse de Tarragona

El Chartreuse, fabricat actualment pels monjos cartoixans a Voiron, França, es va elaborar fins al 1989 en la seva factoria de Tarragona.

El licor havia nascut el 1605, quan els monjos van rebre un manuscrit amb la fórmula d’un «elixir de la llarga vida».

El Chartreuse

La fàbrica de la Chartreuse

Vine al Mercat Central, un nou espai on comprar, degustar i veure en acció el nou rellotge carilló - © David Oliete - Mercats de Tarragona

Vine al Mercat Central, un nou espai on comprar, degustar i veure en acció el nou rellotge carilló - © David Oliete - Mercats de Tarragona

Mercats de Tarragona

Diuen que per conèixer realment com són les ciutats i els que hi viuen, hem de buscar la clau als seus mercats.

Mercats

Mercat central, el batec de Tarragona

Calendari gastronòmic
8 i 9 de novembre de 2025

Veniu a L'Embutada a tastar el vi novell, degusteu productes gastronòmics i culturals del territori i molt més: actuacions, visites guiades, mostra d'oficis, etc.

La festa de L'Embutada convida a recuperar la memòria i la tradició vitivinícola i posa en valor l’embut, que no només es feia servir a Tarragona i als municipis del Tarragonès, sinó també en regions de vins tan emblemàtiques com el Priorat i el Baix Penedès.

Tria la teva Tarragona!

Troba la teva experiència a la ciutat!

Familiar
Familiar
Ecotourista
Ecotourista
Descoberta
Descoberta
Gastrofoodie
Gastrofoodie
Cultural
Cultural
Educativa
Educativa