Recorre la costa de Tarragona en vaixell i gaudeix d’un dinar o sopar típic mariner mentre navegues.
Gaudeix d’un passeig en vaixell fins el Cap de Salou i fes l’aperitiu a la mar.
Podrem gaudir d'una experiència singular al voltant de la gastronomia romana. Un repte per als sentits que permet viatjar 2000 anys enrere i descobrir...
El barri mariner de Tarragona, a tocar d’un dels ports marítims més importants de la Mediterrània, té una gran activitat gastronòmica, cultural, associativa, i econòmica centrada, principalment, en la pesca i la mar des de temps immemorials.
El romesco de Tarragona
El romesco és el plat més típicament tarragoní que podem oferir els restaurants de la nostra ciutat, bàsicament de peix o marisc, però que també pot ser de carn o aviram. A més a més, és una salsa freda que fem servir d’acompanyament d’entrants, de peix, marisc i carns.
© Tarragona turisme
El Chartreuse, fabricat actualment pels monjos cartoixans a Voiron, França, es va elaborar fins al 1989 en la seva factoria de Tarragona.
El licor havia nascut el 1605, quan els monjos van rebre un manuscrit amb la fórmula d’un «elixir de la llarga vida».
Vine al Mercat Central, un nou espai on comprar, degustar i veure en acció el nou rellotge carilló - © David Oliete - Mercats de Tarragona
Diuen que per conèixer realment com són les ciutats i els que hi viuen, hem de buscar la clau als seus mercats.